Hakan Sabancı uzaklaştırma kararı almıştı! Aygün Aydın ödül töreni sonrası yine ortaya çıktı...

Hakan Sabancı ile yıllar önce kısa bir flört dönemi yaşayan Aygül Aydın yine duramadı. Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle 2021 yılında hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam ettiğin için üç günlük zorlama hapsi cezasına çarptırılan Aygün Aydın yeniden Hakan Sabancı ve Hande Erçel'e sardı.

Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle 2021 yılında hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam ettiğin için üç günlük zorlama hapsi cezası yiyen Aygün Aydın, cezaevinden çıkar çıkmaz Hakan Sabancı'yı tehdit etmişti. Instagram'dan açıklama yapan Aydın, "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmakta suçmuş, ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim Allah bin türlü belanı versin seni hadsiz şerefsiz herif.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!