Hakim Ziyech Galatasaray'daki sonunu kendisi getirdi! Okan Buruk'a rest çekti, üzeri çizildi

Galatasaray'da Young Boys maçlarında yedek kalması sonrası Okan Buruk'a tepki gösteren Hakim Ziyech için son karar verildi. Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldız ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de 6'da 6 yapan ve Avrupa'ya PAOK galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da yedek kalmaktan hoşnut olmayan Hakim Ziyach ile yol ayrımına gelindi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hakim Ziyech, Young Boys maçlarında yedek kalması sonrası Okan Buruk'a resti çekti ve "Ben ayrılıyorum" dedi.

Ancak Faslı yıldız, istediği teklifleri alamayınca mecburen takımda kaldı.

Okan Buruk, planları arasında yer almayan Hakim Ziyech'in üzerini çizdi.

Ziyech'in Galatasaray ile 2024-2025 sezonunda resmi maçların yüzde 50'sinde oynaması durumunda sözleşmesi 1 yıl uzayacak. Ancak yönetimin bu opsiyonun devreye girmesine olanak sağlamayacağı belirtildi.

Suudi Arabistan ekiplerinden teklifler alan Hakim Ziyech'e menajeri an itibarıyla takım arıyor. 31 yaşındaki futbolcuyla ara transfer döneminde yolların ayrılması planlanıyor.

Manchester City yine puan kaybetti! Son darbe Newcastle'dan Jeremy Renner kimdir? Kaç yaşında? BM konuşması öncesi otel odasından talimat!
Sonraki Haber