"Halil Umut Meler'e operasyon yapılıyor!" Türk futbolunu sarsacak iddiayı resmen açıkladı: "Bu işin arkasında kimler var çıkın açıklayın"

"Örnek mi? Meler bu sezon Avrupa'da üç maça çıktı. Üçü de hatırı sayılır takımlar arasında idi. Süper Lig'in geride kalan altı haftasında ise sadece iki... "Kurnazca" yapılmış bir atama diye düşündüğüm yarınki Trabzonspor - Konyaspor maçıyla birlikte üç olacak. Dahası mı? Meler bu süreçte dört kez de Video Yardımcı hakemliği yaptı. Ne alaka ise; ikisi 1. lig müsabakası. Kimse bana masal anlatmasın. Meler gibi üst düzey bir hakeme yapılmaya çalışılan şey büyük haksızlıktır. Bizim bilmediğimiz, sizin bildiğiniz şeyler varsa çıkın açıklayın. 8 Mart operasyonu ve yeni sezon kadro yapılanmasında devre dışı bırakamadığınız Meler ile ne hesabınız var bilmek isterim."

Marmara denizi 10 ay boyunca dinlendi! Büyük deprem kapıda mı? Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Taraftarın hayalleri gerçeğe dönüşüyor Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlandı... Serhat Akın için üst düzey Fenerbahçeli yöneticiden tehdit mesajı Eski antrenörü, Kerem Aktürkoğlu'nun bir sonraki adresini duyurdu!