Halkbank konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Halkbank konut kredisi hesaplama, yapılandırma

Birey, aile, hanehalkı veya birkaç aile için kalıcı veya yarı kalıcı olarak kullanılmakta olan konut alma hayali kuran vatandaşlar için bu hayali gerçekleştirmek artık çok kolay. Bankalar tarafından müşterilerine ev alabilecek şartlarda hizmet sunmaktadırlar. Bu hizmet ile ev hayali kuran kişiler ev alabilecek. Gerekli şartları bulunduran banka müşterileri konut kredisi almaya hak kazanabilecekler. Halkbank konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.

Ev alma hayali olan kişiler için bankaların müşterilerine özel ayrıcalık hizmetleri bulunmaktadır. Konut kredisi olarak bilinen bu kredi türü ile bankanıza giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca da satın alınacak evin, krediye uygun olması gereklidir. Çünkü bankalar verecekleri bir miktar para karşılığında, borcun süresi bitene kadar evi ipotek olarak tutmaktadırlar. Alınan kredinin borcunun ödenmemesi durumunda da bankalar verdiği hizmetin karşılığını müşterinin almış olduğu ev ile kapatmaktadırlar. Halk bankasının müşterilerine özel konut kredisi desteği bulunmaktadır. Halkbank konut kredisi faiz oranı nedir? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU 

Konut almak isteyen vatandaşlar, bankalarına giderek konut kredisi almak istediklerini belirterek, gerekli şartlar doğrultusunda bu krediyi almış olurlar. Bu şartlardan en önemlisi belli bir ücret almak ve sigortalı olarak çalışmak gelmektedir.  İnternet üzerinden de kolay bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken https://www.halkbank.com.tr/4528-hesapli_evim_konut bu linke tıklayarak gerekli bilgileri doğru bir şekilde girmeniz. Ayrıca telefon ile arayarak da başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.  Halkbank konut kredi başvurularınızı ve kullanımlarınızı 0 850 222 0 400 Dialog'tan müşteri temsilcilerine bağlanarak yapabilirsiniz. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ ŞARTLARI 

Konut kredisi almak isteyen müşteriler için bankanın uygulamış olduğu bazı şartlar bulunmaktadır. Bunlar genellikle; 

  • Halkbank konut kredisi başvurusu yapmanız için ilk önce, nüfus cüzdanı, ikamet belgesi, fatura veya tapu fotokopisi belgeleri getirilmelidir.
  • Daha sonra almış olduğunuz maaşın gelir belgesi;
  • Eğer memur iseniz, memurlar için gelir belgesi: Maaş Bordrosu,
  • Özel Sektörde çalışmakta olduysanız ise gelir belgesi: Maaş bordrosu ve şirket imza sirküleri,
  • Emekli olan vatandaşlar için gelir belgesi: Emekli aylık dökümü yanında getirmeleri gerekmektedir.

 

HALKBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA 

Halkbank bankası müşterisi olan vatandaşlar konut kredisi aldılarsa eğer, bu kredinin nasıl hesaplandığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Yapmanız gereken sadece Halkbank internet şubesinden gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Bu linke tıklayarak https://www.halkbank.com.tr/4517-hesaplama_araci hesaplama işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ YAPILANDIRMA 

Konut kredisi alan vatandaşlar zamanında borçlarını ödemekte zorlanmaktadırlar.  Bankalar tarafından müşterilere sunulan hizmetlerden olan yapılandırma işlemi ile almış olduğunuz konut kredinizin taksitlerini azaltabilirsiniz. Ayrıca maliyeti düşürebilir ve güncel düşük faiz oranlarından da yaralanmanız sağlanmaktadır.

Halkbank konut kredisi 0,64 faiz oranında yapılandırma yapacak mı yapmayacak mı henüz bilinmiyor. Resmi sitesinden güncel duyuruları takip edebilirsiniz. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI 

Hayallerinde eve sahip olabilmek için bankalardan konut kredisi çeken vatandaşlar düşük faizli oranlarda bu krediyi ödeyebilmekte zorlanmayacaklar. Halk bankası sıfır konut kredisi faiz oranı %0,64 olarak bilinir. İkinci el konut sahibi olmak isteyenler için ise konut kredisi %0,74 oranındaki faiz oranları ile borcunuzu ödemekte zorluk yaşamayacak ve başınız ağrımayacaktır.

Konut Sigortası Yaptırırken Bilmeniz Gerekenler Bolu Tüneli Açık mı ? Bolu Tüneli Son Durum Deniz Akkaya'nın gözaltı kararını duyan Dilan Polat, adeta 'oh' çekti!
Sonraki Haber