Haluk Bayraktar'dan İsrail'in siber saldırısıyla ilgili açıklama! ''Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemi gözler önüne serildi''

Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarında eş zamanlı patlamalar yaşanmasının ardından Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'tan konuyla ilgili paylaşım geldi. Bayraktar, ''Soykırımcı İsrail'in saldırılarının ardından, savunma sanayiinde başlatılan ve tüm alanlara dalga dalga yayılmasını hedeflediğimiz Milli Teknoloji Hamlesi'nin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.'' ifadelerini kullandı.

7 Ekim'den bu yana Gazze'de sayısız katliam gerçekleştiren İsrail, Lübnan'ın güneyine "tampon bölge" kurma hazırlığını sürdürürken Hizbullah'a yönelik siber saldırı düzenledi.

İsrail'in siber saldırısı ile Lübnan'da Hizbullah mensuplarının kullandığı 'pager' çağrı cihazları eş zamanlı patlatıldı. İsrail, gönderdiği sinyallerle Hizbullah'ın iletişim için kullandığı çağrı cihazlarını patlattı. Birçok kişi öldü, binlerce kişi ise yaralandı.

HALUK BAYRAKTAR: MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ'NİN ÖNEMİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarında eş zamanlı patlamalar yaşanmasının ardından Haluk Bayraktar'dan konuyla ilgili paylaşım geldi.

Bayraktar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Soykırımcı İsrail'in saldırılarının ardından, savunma sanayiinde başlatılan ve tüm alanlara dalga dalga yayılmasını hedeflediğimiz Milli Teknoloji Hamlesi'nin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Milli Teknoloji Hamlesi, iletişim teknolojilerinden sağlığa kadar her sektöre yayılmak zorunda. Çünkü daha güçlü ve tam bağımsız bir gelecek için bu şart.

Meriç Aral ile Serkan Keskin evlendi! İşte düğünden ilk kareler... Akbank'a ne oldu? Akbank'ta sorun mu var? MasterChef 2024'ün 5. ve 6. eleme adayı kim?
Sonraki Haber