Hamas-İsrail savaşının 1. yıl dönümü: İşgalci İsrail, Gazze'yi hayalet bölgeye çevirdi! İşte soykırımcı İsrail'in hafızalara kazınan 11 katliamı...

6-ŞİFA HASTANESİ: 400 FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail güçleri, 8 Mart-1 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Gazze kentindeki Şifa Hastanesi'nde iki hafta süren uzun kuşatma sırasında hastane içinde ve çevresinde 400 Filistinliyi öldürdü.

İsrail ordusunun saldırılarından sonra çekildiği hastane kompleksinin içinde 3 toplu mezar bulundu.

İsrail ordusu, operasyonun sona ermesinin ardından 200 "teröristi" öldürdüğünü, "Hamas" ve "İslami Cihad" hareketlerine mensup 500 kişiyi gözaltına aldığını iddia etti.

Hamas'a göre ise, İsrail'in Şifa Hastanesi ve çevresine yönelik devam eden saldırılarının, askeri hedeflerine ulaşmadaki "başarısızlığını" örtbas etme girişimiydi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz!