Hamas-İsrail savaşının 1. yıl dönümü: İşgalci İsrail, Gazze'yi hayalet bölgeye çevirdi! İşte soykırımcı İsrail'in hafızalara kazınan 11 katliamı...

8-EL FARUHA OKULU: 200 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu 18 Kasım 2023'te Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda, BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) bünyesindeki, çok sayıda kişinin sığındığı El-Fahura Okulu'nu bombaladı.

İsrail saldırısında 200'den fazla kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirilirken, okul koridorlarında kalan cenazeleri çıkarmada büyük zorlukların yaşandığı aktarıldı.

Gazze Şeridi'nde Filistinliler, uluslararası insani hukuk kapsamında korunduğunu düşündükleri okullara sığındı ancak İsrail bombaları onları orada da buldu. Saldırının ardından Hamas'tan yapılan açıklamada, "Bu katliamın hesabını işgalciye soracağız" denildi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!