Hamas-İsrail savaşının 1. yıl dönümü: İşgalci İsrail, Gazze'yi hayalet bölgeye çevirdi! İşte soykırımcı İsrail'in hafızalara kazınan 11 katliamı...

2-TABİUN OKULU'NA SALDIRI: 100 ÖLÜ VAR

İsrail savaş uçakları 10 Ağustos'ta kkanlı bir saldırıya daha imza attı.

Ordu, saldırıyı Gazze'nin doğusundaki Derec Mahallesi'nde yerinden edilen sivillerin sığındığı Et-Tabiin Okulu'na Filistinlilerin sabah namazını kıldığı sırada gerçekleştirdi.

Binlerce kişinin sığındığı okula yapılan saldırıda aralarında çocuklar ve kadınların da olduğu en az 100 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.

İsrail ordusu o dönemde okulu hedef alırken Hamas ve İslami Cihad hareketlerinden 19 kişiyi öldürdüğünü iddia etti ve iki hareketin üyelerinin isimlerini içeren bir liste yayınladı, ancak Filistinli gruplar bu iddiaları yalanladı.

Euro-Med Başkanı Rami Abdo ise , "İsrail ordusunun yayınladığı listenin daha önceki saldırılarda öldürülenleri ve Hamas'a karşı çıkan sivilleri içerdiğini" söyledi.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı