Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut!

Hamas, İsrail'in saldırıları durdurmadıkça esirlerin Gazze Şeridi'nden "canlı dönmeyeceklerini" bildirerek, Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her günün yeni bir tabut anlamına geleceğini duyurdu.

This browser does not support the video element.

Hamas'tan, Gazze'deki İsrailli esirlerle ilgili önemli bir açıklama yayımlandı.

''SALDIRILARIN DEVAM ETMESİ HALİNDE ESİRLER CANLI OLARAK DÖNMEYECEK''

Hamas'ın İsrail halkına hitaben, video görüntüyle ilişkilendirdiği yazılı mesajında, "Karar sizin... Saldırıların durması halinde, esirler canlı olarak döner." ifadelerine yer verildi.

Gazze Şeridi'ne saldırıların devam etmesi halinde ise İsrailli esirlerin "canlı dönmeyeceği" vurgulanan açıklamada, "İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her gün yeni bir tabut anlamına gelebilir." denildi.

6 ESİRE ATIFTA BULUNULDU

Video görüntüde de "saldırın devam etmesi halinde akıbetleri meçhul kalacak." ifadesiyle İsrail ordusunun cesetlerine ulaştığı 6 esire atıfta bulunan, 6 kırmızı "X" işareti yer aldı.

İsraillilere seslenilen görüntü, "Karar sizin" ifadesiyle tamamladı.

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Tren, askeri aracı ezip geçti! Terör örgütü sinsi plan için devreye girdi "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı... ChatGPT'ye dini tercihleri soruldu! 500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü!