Hamile eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü, düşük cezalarla salıverildi

2 SUÇTAN DAVA AÇILDI

Yılmaz Akman hakkında 'Kasten yaralama' ve 'Alenen hakaret' suçlarından dava açıldı. Akhisar 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Sanık Akman, duruşmaya tutuklu bulunduğu Eskişehir'deki cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Şikayetçi Sude Naz Atak ile avukatları Meray Mollaibrahimoğlu Eraslan ve Çağla Özer Turan ve tanıklar Ömer Faruk Babalı, Erkan Çiftçi ve Mehmet Akman ise salondaki yerini aldı.

Duruşmada ilk olarak tanıklardan esnaf Ömer Faruk Babalı dinlendi. Babalı, "Kavga ettiklerini görünce sopayla ayırmaya çalıştım. Yılmaz Akman da sopayı elimden alarak kadına vurmaya başladı. İkisini de tanımıyorum. Herhangi bir hakaret ettiğini duymadım. Kadının 'Hamileyim' diye bağırdığını duydum. Fakat yerde kendini savunma fırsatı olmadı" dedi.

Fırat Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde çalıştı Bebeklerin ölüme terk edildiği hastaneler ortaya çıktı! Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! "Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk" 7 bin liranın üzerindeki ödemeler için banka zorunluluğu getirildi Mehmetçik'in UNIFIL'deki görev süresi uzatılıyor