Gelin adayı Hanife açık fotoğrafı! Olay oldu!

İzdivaç programı ile popülerlik yakalayan Hanife Gürdal'ın şu sıralar bir tesettür firmasının yüzü olacağı iddia ediliyor. Gürdal, başörtüsünü çıkarıp şapka taktığı fotoğrafla gündeme oturdu. Herkes Hanife'nin başörtüsünü çıkarttığı fotoğrafı merak ediyor. İşte Hanife'nin açık fotoğrafı... Deatylar haberimizde...

Katıldığı izdivaç programlarıyla şöhreti yakalayan ve şu sıralar bir tesettür firmasının yüzü olacağı iddia edilen Hanife Gürdal, ilginç bir paylaşıma daha imza attı. Hanife, şimdi de başörtüsünü çıkartıp şapka taktığı fotoğrafı paylaştı.İşte Hanife'nin açık fotoğrafı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Katıldığı izdivaç programında kriterlerine uygun koca adayını bulamayan ve şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanan gelin adayı Hanife, ilginç bir paylaşıma daha imza attı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARTIP ŞAPKA TAKTI

Daha önce gece kulübüne gittiği için eleştiri oklarının hedefi olan Hanife, şimdi de başörtüsünü çıkartıp şapka taktığı fotoğrafı paylaştı.


AÇIKLAMA YAPMADI
Çok sayıda yorum alan fotoğrafla ilgili bazı takipçileri "Fotoğraftaki kişi Hanife değil, kardeşi Hamide" dese de müzmin gelin adayı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Daha önce gece kulübündeki görüntüleriyle çok konuşulan Hanife Gürdal'ın bu ilk başı açık fotoğraf olayı değil.


HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

1995 doğumlu olan İzmir Torbalı doğumlu Hanife lise mezunudur. 1.64 boyunda ve 59 kilodadır. 1 yıla aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal daha sonra Zuhal Topal'ın programına katılmış taliplerine ret cevabı vermesiyle ünlenmiştir.

SOSYAL MEDYA
Sosyal medya, Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sistemidir. Ayrıca sosyal medya; kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımların bütünüdür. Sosyal ağlar, insanların birbiriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde, herkes aradığı, ilgilendiği içeriklere ulaşabilmektedır. Küçük gruplar arasında gerçekleşen diyaloglar ve paylaşımlar giderek, kullanıcı bazlı içerik (İngilizce: UGC-User Generated Content) üretimini giderek arttırmakta, amatör içerikleri dijital dünyada birer değere dönüştürmektedir.

Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir insanî iletişim şeklidir. Sosyal medya platformlarında insanlarla buluşur ve iletişimde bulunursunuz. İnsanlara yardım eder, yardım alır, sorularına cevap verir ve kendi sorularınızı sorarsınız. Bu bakımdan sosyal medya resmi olmayan eğitim yollarından da bir tanesidir.

Teknoloji, telekomünikasyon, sosyal iletişimin kelimeler, görseller, ses dosyaları yolu ile sağlandığı bir yapıya sahiptir. İnsanlar hikâyelerini ve tecrübelerini bu bağlamda paylaştığı bir çerçeveye de sahiptir.

Sosyal medya, geleneksel medyada olduğu gibi tek bir noktadan çok sayıda kişiye yayın yapmaktan çıkarak, iletişim yönü açısından çoktan çoğa paradigmasına dayalı “kullanıcı kaynaklı medya" özelliğine sahiptir. Kullanıcı Kaynaklı Medya, geleneksel medyadan farklı olarak, içeriğin bizzat kullanıcılarının kendileri tarafından üretilmesine ve paylaşılmasına olanak yaratmaktadır. Sosyal medya aynı zamanda "Kullanıcıların Ürettiği İçerik" ve "Müşterilerin Ürettiği Medya" kavramlarını da ortaya çıkarmış, bu yapısıyla da ticari plandaki anlamını kazanmıştır.

Ama Andreas Kaplan ve Michael Haenlein’in 2010’daki tespitine göre Sosyal Medya; “Web 2.0 üzerinde ideolojik ve teknolojik içeriklerin, yapılanmaların kullanıcı merkezli bir şekilde üretilmesine ve geliştirilmesine izin veren internet tabanlı uygulamaların bütününe” denilmekte

Sosyal medya basılı gazete, televizyon ve sinema gibi geleneksel medyadan farklıklar gösterirler. Genellikle geleneksel medya enformasyonun yayınlanması için belirli kaynaklara ihtiyaç duyarken, bilgiyi yayınlamak veya erişmek için sosyal medya göreceli olarak masrafsızdır ve erişim araçları herkese açıktır (bireyler bile kullanabilir). Bir matbaa yatırımı veya TV yayını yapmak için zorunlu olan lisansa ihtiyaç duyulmaz.

Geleneksel medya genellikle “endüstriyel”, “broadcast” veya “mass” medya olarak tanımlanır.

ÖZELLİKLERİ

Erişilebilirlik
Sosyal medya içeriğine internet aracılığıyla her zaman her yerden erişilir. Platformlar, ilk günden mobil cihazlarla uyumlu geliştirilirler ve e-posta ile güncellenebilirler.

Katılım
Sosyal medya, iletişim kurulan kişilerin geri bildirimde bulunmasını ve gerekli katkılar göstermesini kolaylaştırır. Medya ile izleyicisi arasındaki çizgiyi silikleştirerek, patronajı kullananın hizmetine verir.

Konuşma ve topluluklar
Geleneksel medya daha çok tek yönlü bir iletişim içermektedir. Klasik kitle iletişim araçlarında geri bildirim zordur ve zaman alır. Buna karşılık sosyal medya bireylere, çift yönlü iletişim, rahat ve zamanında geri bildirim sunar. Sosyal medya toplulukların ilgili konu veya kişiler üzerinde hızla oluşmasına ve buna bağlı olarak etkin bir şekilde iletişim kurulmasına izin verir.

Bağlantısallık
Birçok sosyal medya bağlantısaldır. Kullanıcı kolaylığı, reklam veya herhangi bir gerekçeden dolayı diğer sitelere, kaynaklara ve kişilere link verirler.

Programlanabilirlik
Her platformun kendine has ya da belli standartları kullanan bir uygulama geliştirme arayüzü (API) vardır. Bu sayede sürekli bir takım araçlarla, kullanıcılara ek işlevlerin sağlanması mümkün olur.

Ölçeklenebilirlik
Binlerle ifade edilen bu araçların kullanıcı sayısı milyonları bulsa da baştan itibaren pek çok yeni nesil teknolojiyi kullanarak kitlelere hizmet verebilecek kapasitededirler.

Dinamiklik
Sosyal medyanın en önemli özelliği de her şeyin su gibi akıcı, dinamik, sürekli güncelleniyor olmasıdır.

İstanbul, Ankara'da listede! TOKİ'den 47 ilde konut ve arsa fırsatı Eski kimlik kullananlar dikkat! Artık işlem yapılmayacak Kısmetse Olur yarışmacısı Yaren Dağ tesettüre girdi!
Sonraki Haber