Hasan Arat Beşiktaş tarihine geçecek transfer için düğmeye bastı! İngiliz basını duyurdu: 95 milyon euroluk yıldız geliyor: Taraftar havalimanına akın edecek

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah beyazlı takımda şampiyon kadroyu kurmaya kararlı. Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferlerini bitiren Hasan Arat yönetiminin son bombası tarihe geçecek. İngiliz basını, 95 milyon euroluk yıldızın gelişini duyurdu.

HASAN ARAT ÇILDIRDI! BEŞİKTAŞ'A 95 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Tarihin en kötü sezonunu geride bırakan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve ekibi, bu sezon için şampiyon olacak kadroyu kurmaya kararlı. Bu doğrultuda transfer bombalarını ardı ardına patlatan Kara Kartal, son bombasıyla taraftarı kendinden geçirecek.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Trabzonspor 10 kişiyle direndi, Beşiktaş fırsat tepti! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!