Hasan Arat’tan Beşiktaş’a 150 milyon euroluk şampiyonluk hediyesi! Dünyaca ünlü golcü Kara Kartal’ı şampiyon yapmaya geliyor: Geçen sene bonservisine 30 milyon euro ödenmişti

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bu sezon şampiyonluk yaşayacak bir kadro oluşturmaya devam ediyor. Immobile, Rafa Silva, Joao Mario gibi yıldızları Beşiktaş’a kazandıran Hasan Arat’ın son bombası 150 milyon euro değerine ulaşmış bir dünya yıldızı.

HASAN ARAT ÇILDIRDI! BEŞİKTAŞ’A 150 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon tarihin en kötü Süper Lig performansını sergileyen Beşiktaş’ta devre arasında göreve gelen Hasan Arat, siyah beyazlı takımın çehresini değiştirdi. Daha 1 yılı dolmadan hem Türkiye Kupası hem de Süper Kupa kazanan Hasan Arat yönetimi, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk istiyor.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!