Hasan Can Kaya evleneceği kişide aradığı kriterleri açıkladı! ''Al beni nikah salonuna götür''

Konuşanlar programıyla adını geniş kitlelere duyuran Hasan Can Kaya evleneceği kişide aradığı kriterleri açıkladı. Linç edilme sürecinden cast söylentilerine kadar her konuda açıklama yapan ünlü komedyen, program gelirinin bir bölümünü kız çocuklarının eğitimine bağışlayarak alkış topladı.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programıyla ilgili açıklama yaptı. 'Konuşanlar kadar gelecek vaat eden işlerim yayına giremeden kalkmıştı' diyen Hasan Can Kaya, " Yaşım büyüktü ünlü olduğumda. Konuşanlar kadar gelecek vaat eden işlerim yayına giremeden kalkmıştı. En son direkt kitleye hitap ettim. Beğenileceğini düşünüyordum. Bir yere evrileceğini biliyordum bu kadar izleneceğini düşünmüyordum." dedi.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı!