Hasan Can Kaya evleneceği kişide aradığı kriterleri açıkladı! ''Al beni nikah salonuna götür''

"NE İSTERSENİZ YAPACAĞIM" 

Melis İşiten ile Zaten Şov programının Youtube programına konuk olan Hasan Can Kaya, cast söylentilerine de yanıt verdi. Hasan Can Kaya, "12 bin kişi geldi. Adı belli, kamera görüntüleri var. Bir tane cast çıkarsa ne isterseniz yapacağım. Ben soruları da bilmiyorum" açıklamasında bulundu.

Terapiye de gidiyorum, iyileşmişim öyle diyor terapist. Ben herkesi affettim. Çünkü çok yorucu ve üzücü.

"AL BENİ NİKAH SALONUNA GÖTÜR" 

Ünlü sanatçı, "Akıllı kadın, iyi kalp, iyi insanlardan çok etkileniyorum. Üçüncüsü de güzel gülen kız al beni nikah salonuna götür. İyi kalbi çıkarınca aşırı soğuyorum. " dedi.

KIZ ÇOCUKLARINA BAĞIŞLADI 

Hasan Can Kaya, komedi programının bir bölüm gelirinin tamamını kız çocuklarının eğitimi için bağışlama kararı aldı. Başarılı komedyen, geçen ay vefat eden halası Tezcan Kaya adına bu bağışı yaptı. Daha önce de benzer duyarlı davranışlarıyla gündeme gelen sanatçı kız çocuklarının eğitimini desteklemek için bağışını Koruncuk Vakfı’na yaptı. Sanatçı, bağışını halası Tezcan Kaya adına kız çocuklarının eğitimine destek için Koruncuk Vakfı’na yaptığını program bitiminde ekranda beliren bir alt yazı ile açıkladı.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı!