'Hasan Can Kaya, partide tanıştığı genç kızı evinde alıkoydu' iddiasına ünlü komedyenden yanıt!

 Kaya'nın kendisinin evden çıkmasına izin vermediğini anlatan genç kız, bunun üzerine arkadaşına canlı konum ve mesaj atarak polise ihbarda bulunmasını istediğini söyledi. Ancak Nazlıcan A. emniyette, kendisini alıkoyan Kaya'dan şikayetçi olmadığını belirtti.

HASAN CAN KAYA SERBEST BIRAKILDI

Bunun üzerine polis ekipleri genç kıza, olay yasal hakları hakkında bilgi vererek yaşanan olayı ve genç kızın ifadesine savcılığa aktardı. Savcılık ise tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılmasını talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu esnada evde başka kadınların da olduğunu iddia etti. Tutanak tutulması sonrasında Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Ludditler Haklı Mıydı?