Hasan Şaş'tan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı: "Beni zorla derbiye çıkarttı! Kolumda serum, ambulansla Florya'ya gittim"

Hasan Şaş'tan şok eden Fatih Terim anısı... Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hasan Şaş, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi açıklamalarda bulundu. Hasan Şaş, Galatasaray'ın maçı kazanması için 2 oyuncunun kilit rol oynayacağını söylerken, Fatih Terim ile ilgili bir derbi anısı anlattı. Fatih Terim'in kendisini serumla maça çıkarttığını söyledi.

HASAN ŞAŞ'TAN HERKESİ ŞOK EDEN FATİH TERİM İTİRAFI!

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hasan Şaş, eski hocası Fatih Terim ile ilgili yıllar sonra herkesi şok eden bir itirafta bulundu. Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi yorumlarda bulunan Hasan Şaş, Fatih Terim'in kendisini serumlu haldeyken zorla derbiye çıkarttığını söyledi.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları