Hastane kayıtlarına bakıldı, Narin'in ablası Tülin Güran'ın gerçek ölüm sebebi ortaya çıktı

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Narin’in çekirdek ailesini oluşturan anne; .baba ve ağabeyinin de aralarında bulunduğu yakın akrabalarından oluşan 22 kişinin suçlamaları kabul etmedikleri; küçük kızın kim tarafından öldürüldüğünü bilmedikleri, kendilerinin de bu işin çözülmesini ve katillerin bir an anca bulunarak yargı önüne çıkarılmasını istedikleri şeklinde ifade verdikleri öğrenildi.

Gözaltındaki 22 kişinin ifade alma işlemi tamamlandığı için bugün içerisinde sıkı güvenlik tedbirleri altında Diyarbakır Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi. Şüphelilerin soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından sorgulanıp ifadelerinin alınmasından sonra nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edilecekleri bildirildi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı