Hazar Ergüçlü: "Dilber, bana hayatla dalga geçmeyi öğretti"

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Taneleri'nde canlandırdığı Dilber karakteriyle gönüllere taht kuran Hazar Ergüçlü, yeni sezon öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Ergüçlü, dizinin kendisine oyunculuk anlamında çok şey kattığını ve özellikle Dilber karakterinin hayatına dokunuşunu vurguladı. İşte İnci Taneleri'nin Dilber'inden dikkat çeken açıklamalar...

"İnci Taneleri, benim için bir oyunculuk okulu gibi oldu." diyen Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan gibi deneyimli bir yönetmenle çalışmanın kendisini çok geliştirdiğini belirtti. Dilber karakterini canlandırırken birçok şey öğrendiğini söyleyen oyuncu, özellikle karakterin hayatla dalga geçme yeteneğinin kendisine de sirayet ettiğini ifade etti. Ergüçlü, "Dilber, her ne olursa olsun pozitif kalmayı ve espri yapmayı biliyor. Bu özelliği sayesinde zorlukların üstesinden daha kolay geliyor. Onun bu özelliği benim de hayatıma olumlu yansıdı." şeklinde konuştu.

DİLBER KARAKTERİNİN ÖZELLİKLERİ NE?

Dizideki en renkli karakterlerden biri olan Dilber, yaşanan olumsuzlukların karşısında bile gülmeyi bilen, esprili ve çocuksu bir yapıda. Hazar Ergüçlü, Dilber'i canlandırırken karakterin bu özelliklerinden çok etkilendiğini ve kendi hayatına da uyarladığını belirtti.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

İnci Taneleri'nin yeni sezonunda Dilber'i ne gibi sürprizler beklediği merak konusu. Ergüçlü, yeni sezonda Dilber'in daha da olgunlaşacağını ve yeni maceralara atılacağını söyledi.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Genç ve yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisiyle geniş kitleler tarafından tanındı. Dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ergüçlü, oyunculuk kariyerine hızla yükseliyor.

Nasrallah'ın oğlu babasının öldürüldüğü yerde intikam yeminleri etti İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den rolü hakkında açıklama... Nasrallah'ın cesedi, öldürüldüğü yer altı karargahından çıkartıldı!
Sonraki Haber