HDP'li Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi...

Seçime haftalar kala, siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi.. Bu kapsamda HDP'li heyet de Erzurum'a gitti.

HDP'nin Erzurum milletvekili adayı olan Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen parti yöneticisi ile birlikte Erzurum'da seçim çalışmalarına katıldı.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ile otomobilde bulunan partili Mehtap Demirkaya, Karayazı Devlet Hastanesi'nden ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi'ne getirildi. Beştaş, ambulanstan sedye ile indirilirken, hastane önünde bekleyen çok sayıda partiliye el sallayıp, selam verdi. Beştaş ile kazada yaralanan Demirkaya, daha sonra gerekli tetkikleri yapılmak üzere servise alındı. Burada yaralıların MR'ı çekilip, kontrollerinin yapılacağı ve sevk edilmeleri konusunda karar verileceği öğrenildi.Öte yandan, otomobilin sürücüsü Mehmet Vefa'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Ayrıca, parti yetkililerinden alınan bilgiye göre otomobilin takla atmadığı, kontrolden çıkarak, savrulduğu öğrenildi.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber