Her alanda işinize yarayacak yapay zeka araçları!

'İşinize yarayacak yapay zeka araçları' önerilerimiz sayesinde özgün içerikler yazmaktan saniyeler içinde arka plandaki gereksiz objeleri kaldırmaya kadar birçok görevi anında yerine getirebilirsiniz. Bu araçlar, görevlerini verimli bir şekilde yerine getirerek zamanınızı daha efektif kullanmanızı sağlayacak. İşte her alanda işinize yarayacak birbirinden farklı 15 yapay zeka aracı...

Yapay zeka araçları, her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Bu araçlar, en karmaşık görevler için bile harcanan zamanı ve emeği önemli ölçüde azaltabiliyor. Yapay zeka, genel üretkenliği ve doğruluğu artırarak belirli süreçlerin otomatikleştirilmesine yardımcı oluyor. Sağlık, finans, finansal planlama ve diğer birçok sektörde kullanılarak daha iyi karar verme ve şirketlerin gelecekteki konumlarını tahmin etme gibi önemli işlevleri yerine getiriyor.

İŞİNİZE YARAYACAK YAPAY ZEKA ARAÇLARI

1) Midjourney

Midjourney, görüntü içeren metinler oluşturabilen veya mevcut bir görüntüyü Discord üzerinden sağlayabilen bir görüntü oluşturucudur. Midjourney'i kullanmak için, resmi bir Discord sunucusuna bağlanmanız gerekmektedir. Kullanıcılar bir açıklama ve talep içeren bir komut girdikten sonra bot, 4 önizleme görüntüsü oluşturur. Kullanıcılar daha sonra listeden bir resim seçebilir ve tercihlerine göre özelleştirebilir.

Midjourney'i kullanmak için (Midjourney ) buraya tıklayabilirsiniz.

2) ChatGPT

İnsanlarla yapılan konuşmalara yanıt verebilen bir teknolojidir. Doğal dil işleme algoritmasıyla çalışarak kullanıcılarla etkileşime geçebilir ve her soruya yanıt verebilir.

ChatGPT'yi kullanmak (ChatGPT (openai.com)) için buraya tıklayabilirsiniz.

3) Trip Planner

Seyahatlerinizi daha verimli bir şekilde planlamak için kullanabileceğiniz bir yapay zeka teknolojisidir. Kullanıcı tercihlerini analiz eder ve ziyaret edilecek yerler, aktiviteler ve öneriler sunar.

Trip Planner'ı kullanmak (Trip Plan AI | Let AI Plan Your Next Adventure (tripplanner.ai) )için buraya tıklayabilirsiniz.

4) Chatsonic

Otomatikleştirilmiş ve ilgi çekici konuşmalar oluşturan bir sohbet robotudur. Sorulara cevap bulmak için kullanılabilir.

Chatsonic'i kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5) Cutout.pro

Görüntülerinizi ve videolarınızı kolayca kırpmanıza ve düzenlemenize olanak tanıyan bir medya işleme hizmetidir. Arka planı kaldırma, fotoğraf geliştirme ve nesneleri kaldırma gibi özelliklere sahiptir.

Cutout.pro'yu kullanmak için  buraya tıklayabilirsiniz.

6) Adobe Enhance

Ses kayıtlarını daha iyi hale getirmenize yardımcı olan bir Adobe Podcasts özelliğidir. Arka plan gürültüsünü ortadan kaldırma ve ses kalitesini artırma gibi özelliklere sahiptir.

Adobe Enchance'ı kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

7) Dall-E

Metin ve ayrıntılardan yüksek kaliteli görüntüler oluşturan bir yapay zeka teknolojisidir. Kullanıcılar mevcut resimleri düzenleyebilir veya yeni görüntüler oluşturabilirler.

Dall-E'yi kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8) Nvidia Canvas

Dijital boyama uygulaması olan Nvidia Canvas, sanatçılara kolayca dijital şaheserler yaratma imkanı sunar. Düşük kaliteli eskizleri gerçekçi ve ayrıntılı portrelere dönüştürebilir.

Nvidia Canvas'ı kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

9) Socratic

Socratic, Google tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır ve öğrencilere ev ödevlerinde yardımcı olmayı amaçlar. Hem basılı metinleri hem de el yazısıyla yazılmış metinleri anlama yeteneğine sahiptir. Öğrenciler, ses veya metin araması yaparak sorunlarını arayabilir ve hızlı bir şekilde çözümler ve uygun açıklamalar alabilirler.

Socratic'i kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

10) Jasper Chat

Jasper Chat, konuları yeniden yazmak için kullanılabilen bir uygulamadır. Gerçek zamanlı olarak 20'den fazla dilde sohbet başlatabilir ve soruları yanıtlayabilir. İnsan gibi doğal bir şekilde soruları yanıtlayabilen bir yapay zeka ile çalışır. Kısa ve öz yanıtlar verebilir veya kendi fikirlerini sunabilir.

Jasper Chat'i kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

11) Bing AI

Bing AI, Microsoft tarafından geliştirilen ve içerik oluşturma konusunda birçok özellik sunan bir yapay zeka sohbet robotudur. Microsoft, OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT'nin güçlendirilmiş bir versiyonunu Bing'e entegre etmiştir. Bing, kullanıcılara e-postalar yazmada, seyahat programları oluşturmada ve iş görüşmelerine hazırlanmada yardımcı olabilir. Ayrıca referans verilen web içeriklerine kolay erişim sağlar ve kullanıcının bulunduğu web sayfasını anlayarak uygun şekilde uyarlamalar yapabilir.

Bing AI'yı kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

12) Krisp.ai

Krisp, arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde iptal edebilen bir bağımsız yapay zeka tabanlı gürültü giderme aracıdır. Özellikle çağrı merkezlerinde ve operasyonel ortamlarda arka plan gürültüsünü en aza indirerek net aramalar yapılmasını sağlar.

Krisp.ai'yı kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

13) Grammarly

Grammarly, dilbilgisi, imla ve noktalama işaretleri hataları için gerçek zamanlı geri bildirim sağlayan bir yapay zeka destekli metin aracıdır. Ayrıca intihali kontrol eder ve yazım kalitesini iyileştirmek için öneriler sunar. Ekip üyelerinin yazma kalitesini geliştirmeye yardımcı olmak için otomatik geri bildirimler sağlayabilir.

Grammarly'i kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

14) Chatfuel

Chatfuel, Facebook mesajlarınızı otomatikleştirmenize yardımcı olan bir yapay zeka destekli bot platformudur. Kodlama deneyimi gerektirmez ve müşteri adaylarıyla iletişimi 7/24 otomatikleştirmenize olanak tanır. Sorguları otomatikleştirmek veya canlı satış temsilcilerine canlı müşteri adaylarını yönlendirmek için kullanılabilir.

Chatfuel'i kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Deportivo La Coruna Mirandes canlı maç izle İsrail'den skandal karar! Sivilleri hedef alıp saldırıyı genişletiyor! Derya Unutmaz kimdir? İşte Greg Brockman ile yazışmaları gündem oldu
Sonraki Haber