Her gün 2 saatini makyaj yapmaya ayırıyor!

İskoçya'da yaşayan 19 yaşındaki Abigail isimli genç kız on yaşından beri sivilce problemiyle uğraşıyor. Abigail, her gün cildini kapatmak için 2 saatini makyaja ayırdığını açıkladı. İşte genç kızın hayrete düşüren değişimi...

19 yaşında İskoçya’da yaşayan Abigail Collins 10 yaşından bu yana kistik akne problemi yaşıyor.

Ergenliğinde ortaya çıkan ve günümüze kadar yüzünün her geçen gün daha da kötüye gittiğini söyleyen Abigail Collins sivilceleri yüzünden özgüvenini kaybettiğini okula gitmeden önce her sabah 2 saatini sivilcelerini kapatmak için makyaj yaptığını açıkladı.

Lisede özellikle sivilceleri yüzünden çoğu kişinin ondan uzak durduğunu bazı zamanlar da öğrenciler tarafından zorbalığa uğradığını bu yüzden de özellikle erkeklerden uzak durduğunu belirtti.

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Meteorolojiden 12 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Fenerbahçe duble yaptı, zirveye bir adım daha yaklaştı!