Her sorunu Ahmet Davutoğlu çözmüş (!) "Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim"

31 Mart seçimlerindeki hezimetinde "Ben başarılıyım, partim başarısız." diyerek egosunu tatmin eden Gelecek Partisi Genel Başkanı şimdi de her sorunu kendisinin çözdüğünü iddia etti. "Gittiğim her yere barış getirmeye çalıştım. Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim" dedi.

This browser does not support the video element.

31 Mart yerel seçimlerinde %0,07 oy alarak hezimete uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında akıllara durgunluk veren ifadeler kullandı. 

Daha önce "Ben başarılıyım, parti başarısız.” diyerek yol arkadaşlarına suç atan Davutoğlu şimdi de her sorunu kendi çözdüğünü iddia etti. 

"HER YERE BARIŞ GETİRDİM, GAZZE SAVAŞINI BİTİRDİM" 

Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Davutoğlu, "Açsınlar baksınlar bakalım. Davutoğlu gitti de ne oldu falan. Evet gittim, gittiğim her yere barış getirmeye çalıştım. Belgrad'a indim Sırbistan'la Bosna arasındaki sorunları çözdüm. İran'a indim nükleer krizle ilgili tarihin en önemli anlaşmasını yaptık. Irak'a indim Şiilerle Sünnileri barıştırdım. Şam'a indim, İsrail'le Suriye görüşmelerini başlattım. Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim" ifadelerini kullandı. 

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı FETÖ'cü kaymakam: İçişleri'nin emrini değil örgütün emrini dinlerim Lübnan'daki Türkler ülkeden ayrılıyor! Direksiyonda video izledi, tepkilere aldırmadı Domuz eti tespit edilen köfteci hangisi? Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı