Hercai 69. bölüm izle

Hercai 69. bölüm full izlemek için yayında. Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin final bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Hercai finalinde neler yaşandı?

Hercai 69. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in oynadığı Hercai dizisinin 69. son bölümünde; Gözyaşları bu sefer mutluluktan akacak. Reyyan ile Miran çifti beraberce Yaren'in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışacak.

Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak adına uzaklara giden Azize hiç ummadığı biri ile karşılaşır. Reyyan da Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Bu yeni proje, Reyyan ve Miran çifti için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı ardına kadar aralanır.

Reyyan ile Miran yeni bir eşikten geçerken hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmek içinde ellerinden geleni yaparlar. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize yine intikamdan asla vazgeçmemiştir. Füsun da tutuklu olmasına rağmen korkunç bir plan yaparken Cihan ile Handan da hiç beklemedikleri bir haber alır.

Azize'nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrımının eşiğine kadar getirmiştir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönerek yeni bir yaşama başlama konusunda oldukça kararlıdır.

Hercai 69. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle