Herkes Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığını beklerken Galatasaraylıları çıldırtan haber geldi! İtalyanlar transferi duyurdu: Dünya devi Cimbom'un yıldızını alıyor

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu sezonun sona ermesiyle ayrılık sinyalleri vermiş ve birçok takımla görüşme yapmıştı. Herkes Kerem Aktürkoğlu'nun yeni sezonda olmayacağını düşünürken sarı kırmızılı takımda şok bir gelişme yaşandı. İtalyanlar, yıldız oyuncunun yeni takımını duyurdu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AYRILIĞINI BEKLERKEN ŞOK HABER!

Galatasaray'da özellikle son 2 yıldır gösterdiği performansla şampiyonlukta direkt pay sahibi olan Kerem Aktürkoğlu, sezonun sona ermesiyle ayrılık sinyali vermişti. Real Sociedad başta olmak üzere birçok kulüple görüştüğü iddia edilen Kerem'in ayrılığı beklenirken, Galatasaray'da şok bir gelişme yaşandı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?