Herkes merak ediyor! Karatepe, Şimşek görüşmesinde neler konuşuldu? Bakan Şimşek, asgari ücret ve emekli maaşı sorusuna ne yanıt verdi?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün sabah saatlerinde CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ile görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. Görüşme ile ilgili ilk açıklama CHP kanadından gelirken Karatepe, "Siz emekli ve asgari ücret artırılmalı dediğinizde Mehmet Şimşek ne dedi?" sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar...

Milyonlarca emekli, memur ve çalışan temmuz zamlarındaki artışları merak ederken CHP heyeti ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında kritik bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel'den sonra ekonomi gündemli ikinci görüşmenin gerçekleşmesi kulisleri de hareketlendirdi. Asgari ücrete ara zam, emekli zamları için Bakan Şimşek ne yanıt verdi? Görüşmedeki CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe zirveden notlarını paylaştı.

GÖRÜŞME 4 BUCUK SAAT SÜRDÜ

Hazine ve Maliye Bakanlığında gerçekleşen görüşme saat 10.00’da başladı ve yaklaşık 4 buçuk saat sürdü.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!