Herkese örnek oldular! Mağazadaki tüm kışlık kıyafetleri deprem bölgesine gönderdiler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm ülke tek yürek oldu. İzmir'de giyim dükkanı olan genç kardeşler dükkanlarında bulunan tüm kışlık kıyafetleri deprem bölgesine gönderdi. Gönderdiği yardımlar sonrası Nezircan Orhan, depremin ikinci gününde Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası tüm Türkiye seferber oldu. İzmirde giyim dükkanı olan kardeşler dükkanlarındaki tüm kışlık kıyafetleri deprem bölgesine yolladılar. Dükkandaki tüm kışlık kıyafetleri deprem bölgesine gönderen kardeşler, dükkanda sadece yazlık kıyafet kaldığı için yaza kadar dükkana kilit vurdular.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları! Yurtdışından telefon alanlara kötü haber! Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor! Satmak için doğru zaman mı? Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak?