Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı ölüme götüren telefon... Rus istihbarat raporunda çarpıcı detay!

Rus istihbaratı Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın nasıl öldürüldüğüne dair çarpıcı bir rapor yayınladı. Raporda Irak Başbakanı Sudani'nin BM Genel Kurulu toplantısında Nasrallah'la yaptığı telefon konuşması sonrası Nasrallah'ın yerinin tespit edildiği ve Netanyahu'nun ölüm emri verdiği belirtildi.

İsrail'in hain saldırısında öldürülen Hizbullah lideri Hasan Nasrallah suikasıyla ilgili Rus istihbaratının çarpıcı raporu ortaya çıktı. 

30 Eylül tarihinde yayınlanan rapora göre Birleşmiş Milletler (BM) toplantısında İran ile ABD arasında arabuluculuk görevi yapan Irak başbakanı Sudanî, Gazze ve Lübnana saldırıların durması karşılığında direniş tarafının saldırıları durdurması konusunda ABD ile anlaştı.

Irak başbakanı Sudani büyük mutluluk içinde toplantıyı neticelendirdi.

IRAK BAŞBAKANI SUDANİ'DEN NASRALLAH'I ÖLDÜREN TELEFON

Ve verilen arada son gelişmelerle ilgili olarak Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı bilgilendirmek, onun da onayını almak için Nasrallah'ın yakınlarından birini aradı.

Sudani, telefonun Nasrallah'a verilmesini isteyerek onunla son toplantının yapıldığı Beyrut'taki mekanda direk telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

CIA, NASRALLAH'IN TAM KONUMUNU MOSSAD'A VERDİ

Telefon görüşmesinden haberdar olan CIA yetkilileri, karşı tarafın tam konumunu MOSSAD yetkililerine verdi ve onlar da Netanyahu'nun onayını aldı. 

NETANYAHU'DAN 'NASRALLAH'I ÖLDÜRÜN' EMRİ

Bilindiği üzere İsrail lideri Netanyahu, alelacele BM genel kurul toplantısından ayrılmıştı. 

Netanyahu'nun New York'taki otel odasından saldırıyı onayladığını gösteren bir fotoğraf da paylaşılmıştı. 

Avrupa borsaları yükselişle kapandı! Kahramanmaraş'ta eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı Şiddetli fırtınada 8 kişi yaralandı: Ulaşım aksadı!
Sonraki Haber