Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler yaşandı? Zeynep anne olabilecek mi?

Küçük yaşta kan davası yüzünden memleketinden kaçmak zorunda kalan Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra geri döner. Dönüşünde intikam almak ve kaybettiği sevgilisi Yasemin'i (Biran Damla Yılmaz) geri kazanmak ister. Fakat intikam peşindeyken yolu Zeynep (Miray Daner) ile kesişir. Güçlü ve bağımsız bir kadın olan Zeynep, Halil İbrahim'in tehlikeli dünyasına adım atar ve her şey karmaşık hale gelir.

Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç, Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı dizide Zeynep cezaevinde ıçaklanmıştı. Dizinin yeni bölümünde hastane sahneleri dikkat çekti. Sağlık durumu iyiye giden Zeynep artık anne olamayacak mı?

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları