Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler yaşandı? Zeynep anne olabilecek mi?

Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep, acil servise kaldırılır. Halil İbrahim, Zeynep'e bunu yapanlardan hesap sormaya kararlıdır. Kızının başına gelenleri öğrenen Rızvan Leto ise çaresizce üzülür.

Halil İbrahim, ekibiyle birlikte Nihat'ın mekanına baskın düzenler ve Hakan'ı yakalar. Hakan, Zeynep'e saldırıyı itiraf eder ve Rızvan Leto'nun emriyle hareket ettiğini söyler.

Rızvan Leto, Halil İbrahim'i tuzağa düşürmeye çalışır ve ona Zeynep'in cenazesinin olduğu bir yere götürür. Fakat Halil İbrahim, Rızvan Leto'nun oyununu bozar ve onu yakalar.

Mahkemede Rızvan Leto'nun suçları ortaya çıkar ve o tutuklanır. Halil İbrahim ve Zeynep ise barışır ve mutlu bir şekilde yaşamaya başlar.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?