İBB’nin Hacı Bektaş Veli Festivali'nde büyük fiyasko! Koskoca alan bomboş kaldı...

İBB'nin Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi anma adı altında düzenlediği festivalde fiyasko yaşandı. İBB’nin tüm imkanlarının seferber edildiği festivale ortalama bir müzik konserine katılan kadar seyirci dahi ilgi göstermedi. Boş kalan çimenlere konser vermek zorunda kalan müzisyenler etkinliği düzenleyenlere tepki gösterdiler.

İBB’nin tüm tepkilere kulaklarını tıkayarak, ısrarla Hünkâr Hacı Bektaş Veli anma etkinliğini “festival” olarak adlandırdığı etkinliğinin birinci gününde fiyasko yaşandı. “Festival”e Alevi Bektaşiler başta olmak üzere halk ilgi göstermedi. İBB bu yüzden konserlerden seyircili tek kare yayınlayamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 yıldır Alevi Bektaşi inanç yolunun kurucusu Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi anma adı altında festival düzenliyor.

Alevi Bektaşi toplumu anma etkinliğinin festival olarak adlandırılmasına tepki gösterdiği halde, İBB’nin Alevi yöneticileri etkinliği festival olarak adlandırmakta ısrarlarını sürdürüyorlar.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... Akaryakıt fiyatlarına 3. zam! İşte 12 Eylül 2024 güncel fiyatlar İstanbul dahil çok sayıda ilde sağanak!