İBO SHOW 6. son bölüm tek parça izle!

STAR TV canlı yayın İBO Show izle! İbo Show 6. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de. 19 Aralık akşamında İbo Show 6. bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. İbo Show'un bu haftaki konukları Oktay Kaynarca, Zara ve Yılmaz Vural olacak.

İbo Show 6. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Yıllar sonra ekrana gelen ve konukları ile eğlenceli anlar yaşayan İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Oktay Kaynarca, Zara ve Yılmaz Vural olacak. İşte, İbo Show 6. bölüm tek parça izleme detayları...

STAR TV CANLI YAYIN İBO SHOW İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İBO SHOW'UN BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMLER?

Star’da yayınlanmaya başlayan ‘İbo Show’, yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan ‘İbo Show’, bir yandan nostalji rüzgarı estirirken, bir yandan da unutulmaz bir gece yaşatacak.

Programın cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölüm konukları ise; Zara, Oktay Kaynarca, Oya Başar ve Yılmaz Vural.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, keyif dolu bir gece yaşanacak.

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, unutulmaz dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Zara, Oktay Kaynarca, Oya Başar ve Yılmaz Vural, unutulmaz bir geceye imza atacak.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle