BB Erzurumspor, İbrahim Akdağ ile yollarını ayırdı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İbrahim Akdağ ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı. Ağustos 2018'den beri Erzurum'da top koşturan 29 yaşındaki orta saha, bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkmıştı.

BB Erzurumspor'da flaş ayrılık... Mesut Bakkal'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle 2 maçta 4 puan toplayan ve alt sıralardan kurtulmak adına umutlanan Mavi-Beyazlılar, İbrahim Akdağ ile yollarını ayırdı.

Doğu Anadolu ekibinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz İbrahim Akdağ ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshettik. Takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kaptanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Erzurum'un 2 sezon önce küme düştüğü kadroda yer alan ve geçen sezon TFF 1. Lig'den Süper Lig'e geri dönüşün önemli isimlerinden olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, kırmızı kart cezası nedenilye son 2 maçta forma giyememişti.

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber