İddianameden çarpıcı detaylar! Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara parayı nasıl akladıkları tespit edildi!

Kara para aklama suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat'ın iddianamesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Engin Polat'ın örgüt lideri, Dilan Polat'n da örgüt yöneticisi olarak değerlendirildiği iddianamede çiftin 2017 yılından beri yasa dışı yollarla kazandıkları parayı lüks araçlar alarak akladığı, güzellik merkezlerini de paravan olarak kullandıkları tespit edildi. Çiftin 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapisleri istendi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu 28 şüpheli hakkında kara para akladıkları iddiasıyla 75 sayfalık iddianame düzenlenmişti. Hazırlanan iddianameden yeni detaylar ortaya çıktı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!