İkbal'in acılı babası: Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm

İKBAL SURLARA NASIL GİTTİ?

Katil, kız arkadaşı olduğu iddia edilen Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra ikinci hedefine yöneldi. 19 yaşındaki İkbal, video kayıtlarında saat 13.00 sıralarında surlara giderken görüldü.

Görüntülerde katil Semih Çelik, elinde torba gibi bir cisimle İkbal'den kısa süre önce surlara geliyor. Bir süre sonra İkbal kayıtlarda elinde telefonla görülüyor. İkbal, Çelik'i bulmaya çalışır gibi surlara baktıktan sonra, telefonla konuşarak surlara gidiyor.

Video kayıtlarına göre, İkbal, elinde sadece telefonuyla telaşlı olarak surların önünde görülüyor. Bu durum, Semih Çelik'in eski kız arkadaşını surlara bir şekilde gelmeye ikna ettiğini gösteriyor. Çelik'in intihar edeceğini ileri sürerek genç kadını surlara gelmeye ikna etmesi yüksek olasılık gibi duruyor. Semih Çelik, İkbal ile arkadaşlık ederken ilk intihar girişiminde bulundu. Çelik, İkbal'den ayrıldıktan sonra Ayşenur ile çıkmaya başladı fakat genç kıza karşı saplantısının sürdüğü anlaşıldı.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı