İkbal'in acılı babası: Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm

KASAPLIK PLANIN PARÇASI MI?

Semih Çelik, liseyi yarıda bıraktıktan sonra kasaplık yapmak istedi. Kendisine iş bulan Çelik, bir süre sonra kasaplığı öğrenip işi bırakıyor ve bir daha bu mesleğe dönmüyor. Çelik'in portresi kasaplığa uygun görünmüyor. Bıçakla intihar girişimi sonrası, okulu terk eden Çelik, muhtemelen cinayetlerinin ön hazırlığı için kasaplığı tercih etti. Babası, oğlunun iş deneyimimi şöyle anlatıyor:

"Kendisi Rami Meydan'da bir iş yerinde çalışmaya başladı. Kasaplığı öğrendi. En son Bayrampaşa'da çalışıyordu. Bundan 9 ay kadar önce bıraktı. Evde kendisinin altın birikimleri vardı. İhtiyaçlarını bunları satarak karşılıyordu."

Oğlunun kasaplıktan edindiği et kesme aletlerini odasında tuttuğunu kaydeden baba; "Ben bu aletleri almak istediğimde aşırı sinirlenerek 'Sakın dokunma, onlar benim' dedi. Ben de üzerine gidersem kendisine bir zarar veririm diye korktuğumdan 'Tamam' dedim." diye konuştu:

Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Benfica'ya bir de Fenerbahçeli yıldız Meteoroloji 3 kent için uyardı! İşte yurt genelinde hava durumu Ece Seçkin'den incel kültürü ve benzer safsatalara dikkat uyarısı! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı