İkinci Seçil Erzan vakası! Denizbank Şube Müdürü intihar girişiminde bulundu! Psikiyatri servisine yatırıldı...

Türkiye İzmir'deki ikinci Seçil Erzan vakasına kilitlendi. Yüksek kâr vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. intihar girişiminde bulundu. Hastanede tedaviye alınan Hatice Ö.'nün psikiyatri servisinde yatırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili 2 yeni gözaltı daha olduğu öğrenildi.

Denizbank Bornova Şubesi'nde, Seçil Erzan vakası yaşandı.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Şube Başkanı olan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö., yüksek kâr vaadiyle fon ve altın alarak değerlendirmek üzere kulübün 3 yöneticisi ile 2 iş insanından yaklaşık 200 milyon TL topladı.

Yüzlerce kişiyi dolandırdı

Ancak, topladığı paraları fona yatırmayan, altın da almayan Hatice Ö.'nün parayı döviz bürosu sahibi S.Ç.'ye gönderdiği ileri sürüldü. Hatice Ö., para topladığı kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdi ancak bir süre sonra iş insanları dolandırıldıklarını anladı.

Mağdurlar durumu polis ekiplerine bildirip, Hatice Ö. hakkında şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö. hakkında, dün gözaltı kararı çıkarıldı.

Jose Mourinho 5 isme tam not verdi, 3 yıldızın gönderilmesini istedi Mauro Icardi'ye çılgın teklif! Galatasaray taraftarını kahreden haber 10 il için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor 1 Temmuz 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! 1 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... İzmir'de bir binada tüp patladı! Ölü sayısı 5'e yükseldi