İkinci Seçil Erzan vakası! Denizbank Şube Müdürü intihar girişiminde bulundu! Psikiyatri servisine yatırıldı...

ODASINDA ARAMA YAPILDI

Operasyonu yürüten İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün Hatice Ö.’nün görev yaptığı Denizbank Bornova Şubesi’ndeki odasında ve 'Karşıyaka Döviz' isimli iş yerinde arama gerçekleştirdi. Bulunan belgeler ve dijital evraklara incelenmek üzere el konularak emniyete götürüldü.

"Yönetim kurulu üyeliği düşürüldü"

Bunun yanında Karşıyaka Spor Kulübü yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "Haberlere konu eski yönetim kurulu üyemiz Hatice Ö.'nün, ilk yönetim kurulu toplantısından sonra yapmış olduğumuz 3 yönetim kurulu toplantısına, herhangi bir mazeret beyan etmeksizin katılmamış olması sebebiyle; tüzüğümüzün 24. maddesinin 5. fıkrası gereği yönetim kurulu üyeliği, son yönetim kurulu toplantısında düşürülmüştür. Bu çerçevede Hatice Ö., halihazırda yönetim kurulu üyemiz değildir.

Kaldı ki; yönetim kurulumuzda görev yapan herkesin kendi mesleki faaliyetleri ve iş hayatları bulunmakta olup, mesleki yaşantılarında yapmış oldukları eylemler kendilerini bağlamaktadır. Tüm bunların ışığında, yaşananların kulübümüze zarar vermemesi adına hukuki süreç tarafımızdan da itina ile takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu İngilizler Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu: 30 milyon euro Meteorolojiden İstanbul dahil 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Asgari ücrete ara zam gelecek mi?