İlaçlara zam mı geldi? İlaçlara ne kadar zam geldi? Hangi ilaç ne kadar zamlandı? 2024 Ekim ilaç zammı!

İlaç fiyatlarına zam mı geldi? sorusu bir çok vatandaş tarafından merak ediliyor. "Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar" bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, ilaç fiyatlandırmasında kullanılan Euro kurunun güncellendi. Peki, İlaçlara zam mı geldi? İlaçlara ne kadar zam geldi? Hangi ilaç ne kadar zamlandı? 2024 Ekim ilaç zammı!

İlaçlara zam mı geldi?

Yeni fiyatlar 25 Ekim'de devreye girecek Türkiye’de ilaç sektöründe önemli bir fiyat değişikliği yaşanıyor. "Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar" bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, ilaç fiyatlandırmasında kullanılan Euro kurunun güncellenerek %23,5 oranında artırıldığını ve bu artışın 25 Ekim 2024'ten itibaren yürürlüğe gireceğini duyurdu. Bu yeni düzenleme, ilaç sektöründe önemli bir fiyat artışına neden olacak.

Terörist Mine Sevjin Alçiçek Hakkari HDP ilçe başkanı çıktı Fenerbahçe'nin Manchester United maçı ilk 11'i belli oldu Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi yürekleri sızlattı Kafesteki kadını kırbaçlama partisi vermişler! 250 liraya 1 kırbaç Bütün leş kadro orada! FETÖ elebaşına rezil cenaze töreni Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin, motorin fiyatları