İlk görev yerinde saçlarını yoldular; hasta yakını iki kadından Doktor İrem'e şiddet

Şüpheli tarafından saçı çekilerek bir tutamı kopartılan Sarıkaya, yaşadığı o anları anlattı.

Sarıkaya, "Görev yaptığım esnada tanımadığım bir hasta veya hasta yakını, ben diğer hastalarla konuşurken bana bir müdahalede bulundu. Olaya dahil olmaması gerektiğini söyledim. Bana hakarette bulundular. Hastane polislerinden yardımcı olmalarını rica ettim. 'Beyaz kod' bildiriminde bulundum. Bunu üzerine şüpheliler kaçmış. 2 saat sonra tekrar hastaneye gelmişler.

Bu süre zarfında beni tekrar tehdit ettikleri bir olay yaşandı. 'Buranın çıkışı da var' dendi. Üstüme yüründü. Olay yerinden ayrıldım. Hastaneden ayrıldıklarını düşünerek 10 dakika sonra geri döndüm. Kapının önünde tekrar karşılaştım. Hastane polisinin yanındalardı. Poliste yaşadıklarımı anlattım. Bunu duyunca daha çok sinirlendiler. Yavaş yavaş hakaretin dozu arttı. Hastane personeli ve hemşire arkadaşlar, şüpheleri olay yerinden uzaklaştırmak istediklerinde aralarından biri saçıma yapıştı. Beni yere attı. Başım yere çarptı. Yaklaşık 30 saniye yerde sürüklendim. Gerçekten kötüydü. Canım çok yanıyordu. Dehşet içindeydim. Sonra yine arkadaşlarımın yardımıyla ayağa kalktım. Olay yerinden uzaklaştırıldım" dedi.

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR... Süper Lig'de en çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu! Doktora şiddet; ilk görev yerinde saçlarını yoldular Meteorolojiden rapor geldi: Sıcaklıklar düşüyor... Ankara'da parti genel merkezine uyuşturucu baskını