İlk kez hakim karşısına çıkıyorlar! Bahar-Nihal Candan kardeşlerin ve Polat çiftinin yargılaması başlıyor

Kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, İstanbul Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4-5-6 Eylül'de, Candan kardeşler ise yarın (4 Eylül) Küçükçekmece 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de arasında bulunduğu 28 şüpheli hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede Polat çiftinin ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ ve ‘Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet’ suçlarından 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. İddianameyi kabul eden İstanbul Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşmanın tarihini, 4-5-6 Eylül 2024 olarak belirlemişti.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!