İlklerin festivali olacak: GastroAntep Kültür Yolu 14 Eylül'de başlıyor

FESTİVALİN İLK 2 GÜNÜNDE GASTRONOMİ BAŞROLDE

GastroAntep Kültür Yolu Festivali birbirinden ünlü isimlerle söyleşiler, paneller ve düzenlenecek workshoplar ile çeşitli etkinliklere sahne olacak. Açılış konuşmalarıyla başlayacak Festival programı kapsamında ilk gün Vahap Munyar moderatörlüğünde Mehmet Tuncay, Yıldırım Ahmet, Fikret Kileci, Halit Acar, Mahsum Altunkaya’nın katılacağı ‘’Gaziantep’te Gastronomi Sektörüne Yapılacak Yatırımlar, Girişimcilik Fırsatları & Yeni Ekonomik Modeller’’ paneli düzenlenecek.

"Turizm ve Gastronomi Sektöründe Yerel Destinasyonların Ulusal & Uluslararası Pazarlardan Pay Alması için Uygulanacak Ekonomik Modeller" paneli ile devam edecek açılış programı ‘‘Workshop Re-Thinking Fine Dining Leftovers- Alexandros Tsiotinis’’, ‘’Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile Söyleşi’’, ‘’Arda Türkmen ile Söyleşi & Workshop’’, ‘’Workshop-Miller Prada’’, ‘’Mutfakta Ata Mirası Projeleri ile Geleneksel Yemeklerin Markalaşması & Ekonomik Değer Yaratma Potansiyel’’ paneli, ‘’Workshop Mediterranean Nomad Chef-Ernesto Ventós’’, ‘’Türk Mutfağı'nın Miras Restoranları ‘'Gelenekten Geleceğe’’ paneli, ‘’Somer Sivrioğlu ile Söyleşi’’, ‘’Dilara Koçak ile Söyleşi‘’, ’’Hürriyetin Gözüyle Gaziantep Turizm & Gastronomisine Bakış’’, ‘‘Workshop-Özge Şahin’’, ‘’Sürdürülebilir Gıda Üretimi: Doğa ve Çevre Üzerinde Olumlu Etkileri Olan Tarım Yöntemleri ve Gıda Üretim Teknikleri‘’ paneli ile devam edecek.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı