İlklerin festivali olacak: GastroAntep Kültür Yolu 14 Eylül'de başlıyor

GAZİANTEP ÇOŞKULU
KONSERLERLE COŞACAK

Festival süresince şehrin dört bir yanında düzenlenecek konserlerde Gaziantepliler doyasıya eğlenecek. Gaziantep Festival Park Sahne’ye kurulacak ana sahnede, Emircan İğrek, Simge, Bengü, Gökhan Türkmen, Murat Boz, Haluk Levent, Buray, Berkay, Dedublüman sevenleriyle bir araya gelecek. Kalbi Antep (Şıh Meydanı) ise ‘’Necip Karakaya’’, ‘’Adı Güzel Kendi Güzel Muhammed’’, ‘’Feyzullah Çelebi’’, ‘’Grup Dergah’’, ‘’Abdurrahman Önül’’, ‘’Rahmi Olcay’’, ‘’Umut Mürare’’, ‘’Savaş Talha’’, ‘’Bekir Köse & Osman Egin’’, ‘’Grup Hayber’’ konserlerine ev sahipliği yapacak.
‘’Selam Sana Anadolum-Hülya Süer’’, ‘’Ensemble-Ümit Yılmaz’’, ‘’Müslüm Gürses Şarkıları’’, ‘’Senfoni ile Bektaşî Nefesleri’’, ‘’Yüzyılın Türküleri - Şükriye Tutkun’’, ‘’Bahadır Özüşen ile Alaturka Sefası’’, ‘’Oğuz Aksaç’’, ‘’Mithat Körler Boğaziçi Orkestrası ile 70’ler, 90’lar ve En Yeniler’’ konserleri Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak. ‘’Anjelika Akbar’’, ‘’Canan Anderson’’, ‘’Tuluyhan Uğurlu’’ dinletileri Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği ve Sıra Gecesi Topluluğu’nun ‘’Baraklar, Hoyratlar ve Türküler’’ konseri, ‘’Ercan Polat’’ konseri Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ve ‘‘Türküler ile Zeugma Türk Halk Müziği Dinletisi’’ ise Zeugma Mozaik Müzesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı