İlklerin festivali olacak: GastroAntep Kültür Yolu 14 Eylül'de başlıyor

GAZİANTEP’DE DOLU DOLU
ETKİNLİKLER OLACAK

Festivalin ilk günü Festival Park’ta gerçekleşecek FotoMaraton etkinliği ile başlayan Festival dolu dolu içeriğiyle 9 gün boyunca sanatseverleri kültür sanatla buluşturacak. Gaziantep Sanat Kulübü’nde; ‘’Heykel Performans Gösterimi’’, ‘’Heykel Workshop ve Sergisi’’, ‘’Resim Workshop ve Sergisi’’, ‘’Mum Workshop’’ düzenlenecek. Ahmet Sel Söyleşisi ve FotoMaraton Ödül Töreni- Gaziantep Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Sahnesi’nde gerçekleşecek. Alagöz Kültür Sanat tarafından Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde “Destanların Dansı” temsili sahnelenecek.

FESTİVALDE 21 FARKLI LEZZET DURAĞI KURULACAK

Gastronomik zenginliği ve coğrafi işaretli ürünleriyle de öne çıkan Gaziantep’te ‘Festival Lezzet Durağı’ olarak 21 farklı nokta belirlendi. GastroAntep Kültür Yolu Festivali Lezzet Durakları’nda yerli ve yabancı ziyaretçiler asırlara dayanan lezzetleri hikayesiyle, malzemesiyle deneyimleme ve keşfetme imkanına sahip olacak.

Detaylı bilgi için; https://kulturyolufestivali.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...