İnci Taneleri son bölüm özeti! İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azem'in "Hatıran Yeter" performansına yorum!

İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamları yayınlanıyor. Saat 20.00'de yayınlanmaya başlayan Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisinde neler yaşandı? İnci Taneleri son bölümde Azem'in yüzü gözü kan içinde ve elinde köpek ile geldiği sahne hem tebessüm ettirdi hem düşündürdü.

Kanal D'nin BKM yapım tarafından hazırlanan ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizis 'İnci Taneleri', bu akşam saat 20.00'de ekranlara geldi. Heyecan dolu üçüncü bölüm yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte Dilber'in gerçeği...

Azem geçmişin izlerini gizlemeye çalışırken bir yandan da çocuklarının bulunması için iz peşindedir. O izlerden de kopamayan Azem, Dilber'in büyük bir sırrını öğrenir.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet 14 yaşındaki çocuğu sohbet botu öldürdü! İşte detaylar... Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor!