İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan: Kadın özgür değilse kimse özgür değildir

İnci Tanelerinin başrolleri Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç hem gündemdeki konular hem de diziyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni sezonun ilk bölümüne “Kadına yönelik şiddet, büyük bir insanlık suçudur. Asla kabul edilemez!” mesajıyla başlayan İnci Taneleri dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, “Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse kimse değildir. Kadın özgür değilse kimse özgür değildir.” dedi.

İlk sezona Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin meşhur Dilber dansı ile damga vuran İnci Taneleri dizisi, yeni sozona da gümbür gümbür başladı. Sezona güçlü bir başlangıç yapan dizinin başrol oyuncularından Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç hem gündemdeki konular hem de diziyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gençlik kolları üyesi Betül Önderoğlu feci kazada can verdi Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi VAHŞET ÖNCESİ BİLGİSAYARINDAKİ BİR DOSYA HARİÇ HER ŞEYİ SİLMİŞ Dünyanın en güzel 100 kadını açıklandı! 3 Türk listeye damga vurdu Şırnak'ta MHP'den yüzlerce kişinin katıldığı açılış Corendon Airlines uçağı Antalya'da düşme tehlikesi atlattı