Inditex indirimleri ne zaman 2024? Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka indirimleri!

Moda dünyasının önde gelen markalarını bünyesinde barındıran İspanyol moda devi Inditex, bu yıl müşterilerine büyük indirimler sunmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda 'Inditex indirim tarihleri' veya 'Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka indirimleri ne zaman 2024?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Inditex indirimleri ne zaman 2024? Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka indirimleri!

 

İspanyol moda devi Inditex, bünyesinde barındırdığı önde gelen markalarla bu yıl müşterilerine büyük indirimler sunmaya hazırlanıyor. Bu nedenle, "Inditex indirim tarihleri" veya "2024'te Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka indirimleri ne zaman?" gibi sorular arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor. Peki, 2024'te Inditex indirimleri ne zaman başlayacak? Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka indirim tarihleri 2024!

1963 yılında tekstil ürünleri üreticisi olarak moda endüstrisine adım atan Inditex, ilk markası olan Zara ile perakende sektörüne giriş yaptı. Amancio Ortega Gaona tarafından kurulan Zara, kısa sürede büyük bir başarı elde etti ve ardından Massimo Dutti, Pull & Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka gibi markalar da Inditex bünyesine katıldı. 2014 yılı itibarıyla Inditex, dünya genelinde 6.393 mağaza ve 100.000’den fazla çalışan ile moda dünyasında önemli bir yer edindi.

INDITEX İNDİRİMLERİ NE ZAMAN 2024?

Inditex, her yıl Haziran ayında gerçekleştirdiği indirim kampanyası ile moda tutkunlarına büyük fırsatlar sunuyor. Geçtiğimiz yıl 19 Haziran’da başlayan indirimler, bu yıl 26 Haziran Perşembe günü saat 18.00’da Inditex’in online platformunda başlayacak. Mağazalarda ve online uygulamada %70’e varan indirimler moda severleri bekliyor olacak.

ZARA, PULL&BEAR, OYSHO, BERSHKA İNDİRİMLERİ 2024!

26 Haziran’da başlayacak olan büyük indirim kampanyasında, Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Massimo Dutti ve diğer markalarda %70’e varan indirimler olacak. İndirimler hem mağazalarda hem de online platformlarda geçerli olacak. İndirim oranları ve ürün çeşitliliği stok durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Hande Yener Sezen Aksu'nun "Git" şarkısı ile sahneyi salladı! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü!
Sonraki Haber