İngiliz devi Cenk Tosun için Porto maçındaydı...

Porto ile berabere kalıp gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ın golcü ismi Cenk Tosun'u, İngiliz devi Manchester City izledi.

CNN Türk'ün haberine göre, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Porto maçına, Cenk Tosun'u izlemek için Manchester City'nin geldiğini söyledi.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Pepe'yi arayarak Beşiktaş’ı kutladı. Pepe bu sürpriz arama üzerine hoparlörü açarak Ronaldo’nun sesini dinletti. Soyunma odasında kahkahalar koptu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan uzun bir süre sonra transfer itirafı geldi. Fikret Orman, Porto forması giyen Brahimi'yi 2 yıl önce transfer etmek istediklerini ancak maliyeti nedeniyle başarılı olamadıklarını söyledi.

KEVİN KAMPL'DEN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Beşiktaş'ın G Grubu'ndaki rakiplerinden RB Leipzig'in formasını giyen Kevin Kampl, Beşiktaş seyircisine övgüler yağdırırken 'Pek çok farklı yerde maç oynadım ama böylesine bir atmosfer görmedim' dedi.

Beşiktaş ile Porto arasındaki karşılaşma, diğer Devler Ligi maçlarından erken başladı. 126 ülkede naklen yayınlanan müthiş mücadeleyi dünya çapında tam 1.3 milyar kişi seyretti.

Beşiktaş, Porto'yla 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkmayı garantiledi. Siyah-beyazlıların RB Leipzig'le oynayacağı maç formaliteden öte bir anlam taşımayacak.

Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakiplerinden ilki de kesinleşti. Apoel'i 6-0 yenen Real Madrid H Grubu'nu ikinci olarak bitirmeyi garantiledi ve Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden biri oldu. Diğer rakipler son hafta oynanacak maçlardan sonra netleşecek.

İLK KEZ ASİST YAPAN ANONS EDİLDİ

Vodafone Park’ta ilk kez gol anonsunda asist yapan oyuncuya da yer verildi. Beşiktaş’ın golü “Cenk Tosun’un muhteşem asistiyle Anderson Talisca” olarak anons edildi.

Grupta 11 puana ulaşan Beşiktaş, Fenerbahçe gibi en yüksek puan alan Türk takımı oldu. Beşiktaş ayrıca gruptan lider çıkan ilk Türk takımı oldu. Siyah-beyazlılar ayrıca iç sahadaki yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

DÜNYADA İLK KEZ BEŞİKTAŞ-PORTO MAÇINDA YAŞANDI

Yeni uygulamaya göre gruptan çıkan takımlar, isterlerse soyunma odalarını kameralara açıyor.Ve bunu uygulayan ilk temsilcimiz Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlı futbolcuların ve teknik ekibin liderliği kutladığı anlar canlı yayında ekranlara gelirken, başarılı teknik adam Şenol Güneş oyuncularına kısa bir konuşma yaptı. Oyuncularını tebrik eden Güneş şunları söyledi; "Arkadaşlar, ikinci yarıda süper oynadınız. Şampiyonlar Ligi'nde bir seviye daha atladınız. Böyle devam."

46 MİLYON EURO GELİR

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş, kasasını da doldurmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, UEFA’dan 6 milyon Euro daha kazandı. Böylece siyah-beyazlıların bu sezonki Devler Ligi geliri 46 milyon 200 bin Euro'ya yükseldi.

TOLGAY'LA 5 YIL DAHA

Avrupa'da emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı ekipte forma giyen Tolgay Arslan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.

PRİM AÇIKLANDI

Porto maçında oynanan futbolla tüm spor kamuyonun takdirini kazanan Beşiktaş, aldığı bir puanla ise gruptan lider çıkan ilk Türk takımı unvanını elde etti. Kara Kartal'da yönetim tarih yazan ekibe kişi başı 50 bin Euro (230 bin TL) prim dağıtılmasına karar verdi. Bu rakam sürekli oynayanlar ile zaman zaman kadroya girenler arasında farklılıklar gösterecek.

Başakşehir'in Galatasaray'ı 5-1 mağlup etmesiyle Süper Lig'in en az gol yiyen takımı Beşiktaş oldu. 12 haftada 12 gol yiyen Siyah-beyazlılar bu konuda en başarılı takım olurken Kayserispor 13 golle Beşiktaş'ı takip ediyor.

KULÜBÜN BORCU AÇIKLANDI

Beşiktaş Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle Beşiktaş’ın toplam net borcunun 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıkladı.

Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisi arızası! Katiller hava kararınca saldırıya başladı! Alman polisi Filistin destekçilerini yumrukladı ve tekmeledi
Sonraki Haber