İngiltere'de İsrail'e askeri malzeme satan şirkete kırmızı boyalı protesto! Üretim durduruldu...

İngiltere'de Filistin destekçisi eylemciler, Gazze ve Lübnan'ın bombalanmasında kullanılan F-35 jetleri için parça üreten Teledyne'nin fabrikasının çatısına çıkarak içeriye kırmızı boya döktü. Teledyne'ın üst düzey yöneticilerine göre odalardaki kirlenme, üretimi 12 aya kadar durdurabilir.

This browser does not support the video element.

İngiltere'de Filistin destekçisi eylemciler, İsrail'e askeri malzeme satışı yapan bir şirkete ait tesisin çatısına çıkarak içeriye kırmızı boya döktü.

İngiltere'de İsrail ile iş yapan şirketlere karşı eylemler düzenleyen "Palestine Action" (Filistin Eylem) grubu üyesi eylemciler, ABD'li şirket 'Teledyne Defence and Space'in Merseyside bölgesindeki tesisinin çatışına çıktı.

Grubun X sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde, eylemcinin çatının bir kısmını açarak elindeki kırmızı boyayı, tesisin içine döktüğü görüldü.

"SOYKIRIMDAKİ SUÇ ORTAKLIĞINIZ İÇİN"

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, eylemci bu sırada, "Bu sizin soykırımdaki suç ortaklığınız için. Bu fabrikayı kapatmak için buradayız. Savaş uçağı parçaları üreticisini silahsızlandırmak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Palestine Action, X hesabından yaptığı açıklamada da eylemcilerin, tesisin çatısına çıkarak İsrail'in kullandığı F-35 savaş uçakları için önemli parçaların üretimini engellediklerini belirtti.

Grup, "Bu Filistin ve Lübnan için. Zafere kadar direniş!" paylaşımı yaptı.

"Palestine Action", nisanda da şirketin West Yorkshire'da bulunan tesisinin çatısını ve camlarını balyozla kırmıştı. Eylemciler daha sonra fabrikanın çatısında toplanarak Filistin bayrağı açmıştı.

Mağaradan 188 yaşında adam çıktı! İsrail cami yıkmakla tehdit etti! İran'ın balistik füzeleri MOSSAD karargahının dibine düştü İran’ın İsrail’e yolladığı füzeler Tahran’da coşkuyla kutlandı Katiller sürüsü korktu: Siper aldıkları anlar kameraya böyle yansıdı! İran saldırdı, Netanyahu panik halinde kaçtı!