"İnsanlık tarihi böyle bir manyak görmedi" Dört yıl boyunca Adnan Oktar'ın eziyetine maruz kalmış genç kadından kahreden itiraflar...

Dört yıl boyunca Adnan Oktar ve tarikatının eziyetine maruz kalmış genç kadının itirafları tüyleri diken diken etti. "Bana saldırırken kapıda görüntüleri çekenler oluyordu" diyen genç kadının Oktar için "Canavar bu insanın yanında pamuk şekeri gibi, inanın bana tarih böyle bir manyak görmemiştir." sözleri yaşadığı dehşeti gözler önüne serdi.

2018 yılında yapılan operasyonla çökertilen Adnan Oktar ve tarikatı ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. 

550 sayfalık gerekçeli kararla Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası dahil örgüt üyeleri hakkında verilen hükümler kesinleşirken Oktar'ın eziyetine maruz kalmış bir genç kadının Onedio'ya verdiği röportaj tüyleri diken diken etti. 

AVM'DE GEZERKEN ÖRGÜTÜN AĞINA TAKILDI

AVM'de gezdiği sırada Oktar örgütünden iki kadının 'Seni model yapalım' yalanına inandığını belirten 27 yaşındaki genç kadın, 4 sene boyunca Oktar ve örgütü tarafından türlü işkencelere maruz kaldığını ifade etti. 

"KARTAL BANA SALDIRIRKEN GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDEN BİRİ VARDI"

"İlk altı ay hiçbir şey hissetmedim sonrası korku tüneli gibiydi.Kartal Göktan ve bir kişi bana saldırırken kapıda elinde telefonla beni kaydeden birini gördüm." sözleriyle yaşadığı dehşeti açıklayan genç kız "Adnan Oktar dahil o örgütteki herkes idam edilse gözümden yaş akmaz ve şunu da söylemek istiyorum: Bu yapıdaki erkekler kadar kadınlar da suçlu. Benimle o gün tanışan Dolunay gibi kadınlar." dedi. 

"ESAS İŞKENCE BAŞ ŞEYTAN (ADNAN OKTAR) İLE TANIŞTIKTAN SONRA BAŞLIYOR"

Yaşadığı dehşet anları sonrası örgütten çıkmak istediğini fakat tehditler aldığını belirten genç kız yaşananları şöyle anlatıyor:

"Korkunç şeyler yaşattılar, günlerce gecelerce ağladım, tehditler, dayaklar aşağılanmalar...'Yapmayacağım!' diyorum 'internete yüklerim' diyor. 'Kaçarım!' diyorum, 'ailene neler yaparız!' diyor. Bu böyle anlatılabilir bir şey değil, boğazım düğümleniyor. İçinden çıkmak istedikçe derine saplandığınız bir bataklık gibi örgüt. Yaşadığım en korkunç an ise beni o baş şeytana (Adnan Oktar'ı kastediyor) götürdükleri an. Şöyle sanmıştım; 'bu beni bunların elinden alacak. Artık kurtulacağım bana işkence edilmeyecek. Meğer esas işkence onunla tanıştıktan sonra başlıyormuş."

İŞKENCE STÜDYOSU...

Oktar'ın televizyon çekimlerinin yapıldığı stüdyoda bulunan kadınların büyük işkenceler çektiğini de belirten genç kadın, "O stüdyoda başkalarına yapılanları görmek size yapılanlardan daha korkutucu, daha büyük iz bırakıyor ruhunuzda..." dedi. 

KIZLAR ÖRGÜTTEN KAÇMASIN DİYE ZORLA DÖVME YAPTIRIYORLAR

Gördüğü işkenceler sonrası hasta numarası yaparak örgütten kaçmayı başardığını anlatan genç kadın, Adnan Oktar'ın kızlara kaçmasın diye tüm vücuduna tuhaf tuhaf dövmeler yaptırdığını dile getirdi. 

"TARİH BÖYLE BİR MANYAK GÖRMEMİŞTİR"

Adnan Oktar için "Canavar bu insanın yanında pamuk şekeri gibi, inanın bana tarih böyle bir manyak görmemiştir." diyen genç kadın "Örgütteki herkes idam edilse gözümden yaş akmaz" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Onedio / Pelin Çini

Özel'den Ümit Özdağ'a Öcalan tepkisi Sağlık Bakanlığı'dan TUSAŞ yaralıları hakkında açıklama! Teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz
Sonraki Haber